Opslag voor bulkgoederen

Bij Bontrup bieden we hoogwaardige opslagfaciliteiten voor bulkgoederen. Of het nu gaat om zand, grind, bouwmaterialen of andere bulkproducten, wij beschikken over de ruimte en infrastructuur om uw goederen veilig en efficiënt op te slaan.

Onze opslagfaciliteiten zijn goed bereikbaar en uitgerust met moderne apparatuur om het laden en lossen soepel te laten verlopen. Bovendien hanteren we strikte veiligheidsnormen en milieuprotocollen om de integriteit van uw goederen te waarborgen.

Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft tijdens een bouwproject of op zoek bent naar een langetermijnoplossing, bij Bontrup staan we klaar om aan uw opslagbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw bulkgoederen veilig te stellen.

OP- & OVERSLAG

We nemen uw goederen in ontvangst, slaan ze op en laden ze op de juiste wijze over.

TRANSPORT

We regelen het transport van uw goederen over zowel de weg als het water, zodat ze veilig en op tijd hun bestemming bereiken.

BEWERKINGEN

Ook zijn er breek- en zeef mogelijkheden.

BONTRUP

UW OPSLAG

Op onze twee depots met vloeistofdichte vloer slaan we uw goederen veilig en efficiënt op.

Dankzij onze ruime opslagvakken en flexibele overslagmiddelen, zoals overslagkranen, weegbruggen (maximaal 70 ton) en loaders, kunnen we uw lading vakkundig verwerken.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Scroll naar boven