Bouwstoffen

Bij Bontrup bieden we een breed scala aan hoogwaardige bouwstoffen die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Of u nu bezig bent met een groot bouwproject of een kleinere klus, wij leveren de materialen die u nodig heeft om uw project tot een succes te maken.

Onze productlijn omvat onder andere menggranulaat, hydrolyse menggranulaat, betongranulaat, betonzand, asfaltgranulaat, asfaltfrees, opvulzand, straatzand en drainagezand. Of het nu gaat om het leggen van een stevige fundering, het aanleggen van wegen of het realiseren van drainageprojecten, wij hebben de juiste bouwstoffen voor elke toepassing.

Met onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat u kunt vertrouwen op de levering van hoogwaardige materialen die voldoen aan uw specifieke eisen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Bontrup u kan helpen bij uw volgende bouwproject.

Mengranulaat

Menggranulaat is een samenstelling uit steenslag/grind, zand, beton, baksteen, metselmortel, vulstof en kalkzandsteen. Dit granulaat is geschikt voor funderingen van wegen. Menggranulaat is verkrijgbaar op beide locaties in Venlo en Brunssum, korrelgrootte is 0/31,5.

Hydrolyse mengranulaat

Hydraulisch menggranulaat is een samenstelling van steenslag/grind, zand, beton, baksteen, metselmortel, vulstof en kalkzandsteen. Voor de hydraulische werking voegen we 7 tot 9% hydraulische slak toe. Deze granulaatsoort is geschikt voor funderingen van wegen en opstelplaatsen die zwaar belast worden. Het is DE vervanger van betongranulaat. Hydraulisch menggranulaat is verkrijgbaar op onze locatie in Venlo, korrelgrootte is 0/31,5.

Betongranulaat

Betongranulaat bestaat uit steenslag/grind, zand en vulstof met cement als bindmiddel. Het granulaat is een vervanger voor primair grind bij de productie van beton. De standaard korrelmaten die gehanteerd worden zijn 4/16 voor voornamelijk Nederlandse markt en 4/22 voor voornamelijk de Duitse markt.

Betongranulaat is op aanvraag verkrijgbaar op onze locatie in Venlo.

Beton(breek)zand

Brekerzand wordt geproduceerd als 2e product naast de betongranulaat. Geschikt als straatzand, opvulzand en drainagezand. Deze zandsoort bestaat uit korrel van 0 tot 4 mm groot. Brekerzand is verkrijgbaar in Venlo en Brunssum.

Asfaltgranulaat

Asfaltgranulaat is een secundaire grondstof en is geschikt voor halfverhardingen of als fundering bij het aanleggen van wegen en verhardingen, met een korrelgrootte 0/31,5. Asfaltgranulaat is verkrijgbaar op onze locaties in Venlo en Brunssum.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Scroll naar boven